• 1
  • 2
  • 3

Apa aku?

  • SONY DSC
  • SONY DSC

YuYao QiDi Plastic Mold Factory iku sawijining perusahaan sing spesialisasine ing ndhuwur kualitas Custom CNC bagean machined; Plastik injeksi ngecor; Metal stamping bagean lan kumpulan gegandhengan ing china, We have Alat professinal lan tenaga teknis. lan We nyedhiyani produksi, pabrikan, welding, lan layanan Déwan. Kabeh produk kita sing digawe lan periksa kene ing pabrik kita. Yen mbutuhake solusi lengkap kita bisa njupuk konsep lan rancangan, rancangan, berkembang, alat lan Pabrik produk.

LAYANAN kita

  • Quality

    Quality

    We ngerti kualitas urip perusahaan 's kita. supaya kualitas pisanan ing perusahaan kita. terus dandan drive kita bisnis: Tanggung jawab Management lan Tanggung Management Resource Organizational Product Formal jaminan ngukur, Pengantar lan Nambah fungsi pangembangan prodhuk lan Manufaktur Kita kaleksanan wonten ing 9001 Sistem Quality ISO kanggo njamin sing produk kita Pabrik ketemu standar kualitas.
  • certificate

    certificate

    pabrik kita wis thukul dadi premier ISO 9001 Produsèn Certified saka high quality, produk Cost-efektif, We uga duwe certificate SGS saka Made-In China.
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Custom ngecor injeksi plastik; CNC mesin bagean lan Metal stamping produk bab 10 taun. pabrik kita dumunung ing kutha Ningbo, China. 
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree