Babagan awake dhewe

YuYao QiDi Plastic Mold Factory iku sawijining perusahaan sing spesialisasine ing ndhuwur kualitas Custom CNC bagean machined; Plastik injeksi ngecor; Metal stamping bagean lan kumpulan gegandhengan ing china, We have Alat professinal lan tenaga teknis. lan We nyedhiyani produksi, pabrikan, welding, lan layanan Déwan. Kabeh produk kita sing digawe lan periksa kene ing pabrik kita. Yen mbutuhake solusi lengkap kita bisa njupuk konsep lan rancangan, rancangan, berkembang, alat lan Pabrik produk. Sembarang idea; sampel; gambar etc. Kita bakal nggawe wong kedaden .. Supaya berkembang bisnis manca, kita kedhaftar perusahaan HK disebut "LUJIEN (HK) LIMITED". We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, Welcome to lan kontak kita.

SONY DSC


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !