News

  • Post wektu: Jul-10-2017

    Apa Molding Injection Plastic? Plastik injeksi ngecor punika teknik ingkang dipunginakaken Wangun plastik ing wangun saka obyek sing lagi ngarahake kanggo gawé. Sak proses ngecor injeksi, polimer Stamping sing nyuntikaken menyang growong jamur. Kanggo nindakake iki, pelet saka materi sing digawe panas supaya ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jul-10-2017

    Apa sing Cnc Machining Kuningan Parts? Bagean Kuningan mesin duwe sawetara kaluwihan tombol dibandhingake mesin bahan liyane. Kuningan nguripake bagean lan komponen awet, biaya-efisiensin, lan malah nggawe segel kenceng kanggo fitting. Kajaba iku, Kuningan mesin lan ngowahi bagéan duwe dhuwur ...Waca liyane »

  • Post wektu: Jul-10-2017

    Maju Stampings maju stamping punika cara Metalworking sing bisa nyakup punching, coining, mlengkung lan sawetara cara liyane saka mentahan materi logam ngowahi, digabungake karo sistem dipakani otomatis. Sistem dipakani nyurung Strip saka logam (minangka unrolls saka Koil a) liwat kabeh ...Waca liyane »

  • wektu Post: Aug-10-2015

    Apa lan kepercayaan cetakan injeksi plastik jamur injeksi plastik apa alat digawe ing wutuh utawa sebagean saka materi plastik (kalebu Laminasi thermosetting industri), lan kang plastik nyumbang mesti kanggo sarana saka alat. Piranti Kaya Range kabeh cara saka thos ...Waca liyane »

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !