maju Stampings

maju Stampings

 

Stamping maju  iku  Metalworking  cara sing bisa nyakup  punchingcoiningmlengkung  lan sawetara cara liyane saka ngowahi  logam  mentahan materi, digabungake karo sistem dipakani otomatis.

Sistem dipakani nyurung Strip saka logam (minangka unrolls saka Koil a) liwat kabeh stasiun sing stamping die maju. Saben stasiun performs siji utawa luwih operasi nganti bagean rampung digawe. Stasiun final punika operasi tugelan, kang misahaké bagéyan rampung saka web mbeta. The web mbeta, bebarengan karo logam sing njotosi adoh ing operasi sadurungé, iki dianggep minangka  logam kethokan . Loro-lorone sing Cut adoh, kalah mudhun (utawa metu saka mati) lan banjur luwar saka pesawat die, lan ing produksi massa sing kerep ditransfer kanggo tong sampah kethokan liwat kethokan lemah materi  sabuk conveyor.

The maju  stamping die  wis diselehake menyang reciprocating  stamping penet . Minangka pencet gerakane munggah, mati ndhuwur gerakane karo, sing ngijini materi kanggo Feed. Nalika pencet gerakane mudhun, die nutup lan performs operasi stamping. Kanthi saben stroke penet, bagean rampung dibusak saka die.

Wiwit karya tambahan wis rampung ing saben "stasiun" saka die, iku penting sing Strip Advanced banget sabenere supaya aligns ing sawetara thousandths saka inchi minangka iku gerakane saka stasiun menyang stasiun. Bullet shaped utawa conical "pilot" ketik bolongan babak sadurunge pierced ing Strip kanggo njamin Alignment iki wiwit mekanisme dipakani biasane ora bisa nyedhiyani tliti perlu ing dawa feed.

Stamping maju uga bisa diprodhuksi ing mekso transfer. Iki mekso sing nransfer komponen saka siji stasiun menyang sabanjuré kanthi nggunakake mechanical "driji". Kanggo  produksi massa  saka bagean prangko kang mbutuhake rumit operasi ing-pencet, iku tansah saranake kanggo nggunakake penet maju. Salah kaluwihan saka jinis pencet iku siklus wektu produksi. Gumantung marang sisih, Produksi bisa gampang mbukak uga liwat 800 bagean / menit. Salah siji saka cacat iki jinis pencet iku ora cocok kanggo dhuwur tliti  drawing jero  kang nalika ambane stamping exceeds diameteripun saka sisih. Yen perlu, proses iki dileksanakake marang penet transfer, kang mbukak ing kecepatan alon, lan gumantung ing driji mechanical terus komponèn ing panggonan sak kabeh siklus mbentuk. Ing cilik saka penet maju, mung bagean siklus mbentuk bisa dipandu dening spring dimuat lengen klambi utawa padha, kang kasil  concentricity  lan  ovality  masalah lan non seragam kekandelan materi. Cacat liyane mekso maju dibandhingake kanggo mindhah mekso sing: tambah  materi mentahan  input dibutuhake kanggo mindhah bagéan, pribadi sing luwih larang amarga lagi digawe ing pamblokiran karo banget sethitik angger sawijining saben stasiun; Leave kanggo nindakake pangolahan ing penet sing mbutuhake sisih ninggalake Strip (conto beading, necking, cagak curling,  thread rolling , Rotary stamping etc.).

The mati biasane digawe saka  baja alat  kanggo tahan loading kejut dhuwur melu, nyegah nglereni cetha perlu, lan nolak  abrasive  pasukan melu.

Biaya ditemtokake dening sawetara fitur, kang nemtokake apa perkakas kudu digunakake. Iku menehi saran supaya fitur gampil supaya biaya perkakas kanggo minimal. Fitur sing cedhak bebarengan gawé masalah amarga bisa ora nyedhiyani cukup reresik kanggo doyo, kang bisa kasil stasiun liyane. Uga bisa dadi masalah duwe ngethok panah lan nancep.

aplikasi

Conto banget saka produk saka die maju iku tutup saka  wedang bisa . Ing tab narik digawe ing siji proses stamping maju lan tutup & Déwan digawe ing liyane, ing tab narik bebarengan dipakani ing amba hak menyang proses tutup & Déwan.

 

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane


Post wektu: Jul-10-2017
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !