Custom CNC Machining

pabrik kita duwe 10 taun pengalaman mesin Custom CNC, kita nyedhiyani Precision CNC Machining, CNC Milling, Layanan Nguripake CNC lan Value Added Service. lan miturut kurang kanggo volume produksi dhuwur saka bagean machined. A variétas saka bahan bisa machined, kalebu stainless steel, aluminium, Magnesium, seng, Kuningan ...... kita bisa ngewangi kita pelanggan mecahaken tantangan proyèk mesin CNC ..

We sumber:

 • mesin General & Multi-sumbu CNC Machining

 • Custom digawe bagean kanggo industri otomotif; optik; industri Engineer; Machinery lan ing 

 • jumlahe Cilik kasedhiya

 • petik cepet

 • layanan Majelis

Yen sampeyan perlu info liyane babagan CNC Machining, CNC Nguripake lan CNC panggilingan, Pls hubungi kita saiki!

 

                                 Products kita

We kasil rampung akeh proyek mesin CNC kanggo pelanggan ing macem-macem industri.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !