Plastik Injection Molding

pabrik kita duwe 15 taun Custom plastik pengalaman injeksi ngecor, lan kita kurban plastik lengkap bagean layanan Manufaktur, saka desain produk, pembangunan lan Pabrik alat liwat kanggo produksi lan Déwan produk rampung. Iki menehi 'siji-mandeg-toko' kanggo desain produk lan Pabrik, kang streamlines proses njupuk produk kanggo pasar.

kumpulan kita cilik utawa gedhe, lancip utawa nglukis, siji ngecor utawa kabèh bisa kurban solusi. kita bisa ngabekti marang kabutuhan cilik kanggo pelanggan gedhe. Processing tliti dirancang komponen kanggo volume dhuwur produk domestik. bahan iki kalebu:; ABS; PE; PVC; PP; PA; PC; PBT; PET; Pom; PMMA; PES; PPS ......

Kapabilitas Manufaktur kita kalebu:

• bangunan jamur Engineering

• Plastic injection ngecor
• Plastic injection gas ngecor

• Swara ngecor & Pasang ngecor
• prototype

• desain Product
• Packaging & Service Majelis

A sawetara saka sudhut industri kalebu:

• Automotive

 • Barang Konsumsi

• Industri

• Construction

• Electronics

• Leisure

• Medical

Bakal nguripake gagasan menyang prestasi. goal kita setya kualitas lan layanan ing competitive price.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag

WhatsApp Online Chat !