• 1
  • 2
  • 3

Keur naon urang DO?

  • Sony DSC
  • Sony DSC

YuYao QiDi Plastik kapang Kilang kitu téh produsén specializing dina kualitas luhur Adat CNC bagian machined; Palastik suntik molding; Metal stamping bagian jeung rakitan patali di china, Simkuring gaduh equipments professinal jeung tanaga téknis. tur Kami nyadiakeun produksi, fabrikasi, las, sarta jasa assembly. Sadaya produk urang dijieun na inspected didieu di pabrik urang. Lamun merlukeun leyuran lengkep bisa nyandak konsep anjeun sarta desain, prototipe, ngamekarkeun, alat jeung rancang produk Anjeun.

ladenan urang

  • kualitas

    kualitas

    Urang ngarti kualitas nu mangrupa kahirupan parusahaan 's urang. sangkan kualitas nu geus mimiti di parusahaan urang. pamutahiran kontinyu drive bisnis urang: Tanggung jawab Manajemén jeung Akuntabilitas Manajemén Resource Organisasi Produk formal realisasi Ukur, nganalisis tur Ngaronjatkeun fungsi ngembangkeun produk jeung manufaktur kami nu dieksekusi dina 9001 Systems Quality ISO kana assure yén produk urang rancang minuhan standar kualitas Anjeun.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    pabrik urang geus dipelak kana Premier ISO 9001 produsén Certified sahiji kualitas luhur, produk Cost-jétu, Urang ogé boga sertipikat SGS ti Dijieun-Dina Cina.
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional of Adat molding suntik palastik; CNC machining bagian jeung Metal stamping produk ngeunaan 10 taun. pabrik urang aya di kota Ningbo, Cina. 
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal