Tentang Kami

YuYao QiDi Plastik kapang Kilang kitu téh produsén specializing dina kualitas luhur Adat CNC bagian machined; Palastik suntik molding; Metal stamping bagian jeung rakitan patali di china, Simkuring gaduh equipments professinal jeung tanaga téknis. tur Kami nyadiakeun produksi, fabrikasi, las, sarta jasa assembly. Sadaya produk urang dijieun na inspected didieu di pabrik urang. Lamun merlukeun leyuran lengkep bisa nyandak konsep anjeun sarta desain, prototipe, ngamekarkeun, alat jeung rancang produk Anjeun. Salah sahiji gagasan anjeun; sampel; gambar jeung sajabana Urang bakal nyieun eta kajadian .. Dina raraga ngamekarkeun bisnis asing urang, urang didaptarkeun hiji parusahaan HK disebut "LUJIEN (HK) dugi". Kami néangan maju ka cooperate sareng anjeun, Wilujeng sumping di na ngahubungan kami.

Sony DSC


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

WhatsApp Online Chat !