CNC Machined komponén

Pondok Description:

Product name: CNC machining parts Material: Stainless steel ; Aluminum ; Brass ; Steel etc; Surface treatment : Zinc plated; Chrome plated;Anodize;Power coat etc. Size: Custom size Process: CNC Machining Appliance Filed: Auto parts ; Electronic products ; household product ; home appliances ; LED lamp parts ; Telescope etc. High quality service: 1     Provide OEM/ODM service 2 Provide professional cnc maching part design and manufacturing service 3 Provide printing/ painting service ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk : bagean machining CNC

    Bahan:  stainless steel; aluminium; Kuningan; Baja jsb;

    Perlakuan beungeut Séng plated; Chrome plated; Anodize; Power jaket jeung sajabana

    Ukuran:  ukuranana Adat

    Prosés: CNC Machining

    Perkakas Filed: bagean Otomatis; Produk éléktronik; produk rumah tangga; panerapan imah; Bagian lampu LED; Teleskop jsb

    kualitas layanan tinggi:

    1     Nyadiakeun OEM / ODM jasa
    2 Nyadiakeun profésional cnc maching bagian rarancang jeung layanan manufaktur
    3 Nyadiakeun percetakan / jasa lukisan
    4 Nyadiakeun layanan assembly bagian machining
    5 Nyadiakeun machining jasa bagian pakét
    6 Nyadiakeun Saatos-Penjualan jasa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !