Taros Kami

YuYao QiDi Plastik kapang Factory

alamat

 No.12 HuangJiaXiang Jalan,

LanJiang Street, YuYao Kota

Surélék

export.qidi@gmail.com

 

telepon

008613605741887

Fax: 0086057462516851

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !