wartos

  • Pos waktos: Jul-10-2017

    Naon Dupi molding suntik Plastik? Palastik suntik molding nyaeta teknik dipaké pikeun bentukna palastik dina bentuk objek nu nuju dimaksudkeun pikeun ngahasilkeun. Salila prosés molding suntik, polimér thermoplastic nu nyuntik kana rongga kapang. Jang ngalampahkeun ieu, pellets tina bahan anu aya dipanaskeun jadi ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-10-2017

    Naon Dupi The Cnc Machining Kuningan Bagian? Bagian Kuningan machining gaduh sababaraha kaunggulan konci dibandingkeun machining bahan lianna. Kuningan tos bagian sareng komponenana anu awét, ongkos-efisien, sarta malah nyieun hiji segel tighter pikeun fittings. Sajaba ti éta, kuningan machining sarta ngarobah bagéan boga tinggi ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-10-2017

    Kutang Stampings kutang stamping mangrupakeun metoda metalworking nu bisa ngawengku punching, coining, bending sarta sababaraha cara sejen tina bahan baku logam modifying, digabungkeun jeung hiji sistem dahar otomatis. Sistem dahar ngadorong hiji strip logam (sakumaha eta unrolls ti coil a) ngaliwatan sagala ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-10-2015

    Naha jeung dimana ngagunakeun molds suntik palastik A kapang suntik palastik téh sagala alat dilakukeun dina sadayana atawa sabagian tina hiji bahan plastik (kaasup laminates thermosetting industrial), sarta nu palastik nu nyumbang substansi ka utiliti tina alat nu. parabot sapertos dibasajankeun sagala cara ti thos ...Baca leuwih »

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !