kutang Stampings

kutang Stampings

 

Stamping kutang  téh  metalworking  metoda nu bisa ngawengku  punchingcoiningbending  sarta sababaraha cara sejen tina modifying  logam  bahan baku, digabungkeun jeung hiji sistem dahar otomatis.

Sistem dahar ngadorong hiji strip logam (sakumaha eta unrolls ti coil a) ngaliwatan sakabéh stasion tina hiji stamping paeh kutang. Unggal stasiun ngalaksanakeun salah sahiji atawa leuwih operasi dugi bagian rengse dijieun. Stasiun pamungkas ngarupakeun operasi cutoff, anu misahkeun bagéan rengse ti web mawa. Web mawa marengan logam anu geus ditinju jauh di operasi saméméhna, ieu diolah sakumaha  logam besi tua . Duanana aya motong jauh, knocked turun (atawa kaluar tina mati) lajeng ejected ti set paeh, sarta dina produksi masal anu mindeng dibikeun ka bins besi tua via besi tua underground bahan  belts conveyor.

The kutang  stamping paeh  ieu disimpen kana reciprocating  stamping pencét . Salaku pencét ngalir nepi, anu paeh luhur ngalir kalayan eta, anu ngamungkinkeun bahan pikeun eupan. Lamun pers ngalir ka handap, paeh nu nutup sarta ngalakukeun operasi stamping. Kalawan unggal stroke of pencét, bagian réngsé ieu dikaluarkeun tina paeh.

Kusabab karya tambahan ieu dipigawé dina unggal "stasiun" tina paeh, hal anu penting anu strip nu jadi maju pisan persis meh aligns dina sababaraha thousandths tina hiji inci jadi eta ngalir ti stasiun ka stasiun. Bullet ngawangun atanapi kerucut "pilots" asupkeun liang buleud saméméhna nojos di strip ka assure alignment ieu saprak mékanisme dahar biasana moal bisa nyadiakeun precision diperlukeun dina panjangna feed.

Stamping kutang ogé bisa dihasilkeun dina tekenan sababaraha mindahkeun. Ieu tekenan sababaraha nu ngalihkeun komponén tina hiji stasiun ka hareup kalawan ngagunakeun mékanis "ramo". Pikeun  produksi masal  bagian dicap mana ulah merlukeun nyusahkeun operasi di-pencet, éta salawasna sasaena ngagunakeun a pencét kutang. Salah sahiji kaunggulan tina tipe ieu pencét is the time siklus produksi. Gumantung kana bagéan éta, Productions bisa kalayan gampang ngajalankeun ogé leuwih 800 bagian / menit. Salah sahiji kalemahan tipe ieu pencét éta teu cocog pikeun precision tinggi  gambar jero  nu lamun jero ngeunaan stamping nu ngaleuwihan diaméter bagian ti. Lamun perlu, prosés ieu dipigawé kana hiji pencét mindahkeun, nu ngajalankeun di speeds laun, sarta ngandelkeun ramo mékanis nyekel komponén dina tempat salila sakabéh siklus ngabentuk. Dina kasus pers kutang, ukur bagian tina siklus ngabentuk bisa dipandu ku cinyusu dimuat sleeves atawa sarupa nu ngahasilkeun  concentricity  na  ovality  isu sarta non seragam ketebalan bahan. Kalemahan séjén tekenan sababaraha kutang dibandingkeun mindahkeun tekenan sababaraha téh: ngaronjat  bahan baku  input diperlukeun pikeun mindahkeun bagian, parabot anu leuwih mahal sabab dilakukeun dina blok ku saeutik pisan Perda bebas per stasiun; impossibility nedunan proses dina pers anu merlukeun bagian nu ninggalkeun strip (conto beading, necking, flange curling,  thread rolling , usaha Rotary stamping jsb).

Mati anu biasana dijieun tina  baja alat  ka tahan di loading shock tinggi aub, ngaropéa ujung motong seukeut diperlukeun, sarta nolak  abrasive  pasukan aub.

biaya ditangtukeun ku jumlah fitur nu nangtukeun naon tooling bakal perlu dipake. Hal ieu disarankan pikeun tetep fitur saperti basajan sabisa tetep biaya tooling ka minimum a. Fitur anu nutup babarengan ngahasilkeun masalah sabab bisa jadi teu nyadiakeun cukup clearance keur punch, anu bisa ngahasilkeun stasiun sejen. Éta ogé bisa jadi masalah pikeun mibanda motong sempit tur protrusions.

aplikasi

Hiji conto alus teuing tina produk tina anu paeh kutang téh tutup tina hiji  inuman can . Tab tarikan dijieun dina hiji prosés stamping kutang jeung tutup & assembly digawe di sejen, tab tarikan sakaligus nyoco di sudut katuhu kana prosés tutup & assembly.

 

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal


Pos waktos: Jul-10-2017
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !