Naon Dupi The Cnc Machining Kuningan Bagian

Naon Dupi The Cnc Machining Kuningan Bagian?

Bagian Kuningan machining  gaduh sababaraha kaunggulan konci dibandingkeun bahan séjénna machining. Kuningan tos bagian sareng komponenana anu awét, ongkos-efisien, sarta malah nyieun hiji segel tighter pikeun fittings. Sajaba ti éta, kuningan machining sarta ngarobah bagéan boga panas tinggi na lalawanan korosi! Langkung importantly, QIDI Hardware urang bagian mesin kuningan sarta screw na nut jeung leuwih gampang mesin sarta gabung, jeung dijieun pikeun spésifikasi anjeun sarta standar!

Machining Kuningan anu loba dipaké dina éléktronika, hardware, cahaya, Toys, Saniter Ware, jati, médis, alat-alat olahraga jeung industri lianna. Pausahaan resep kuningan tos bagian leutik sareng komponenana sabab éta salah sahiji bahan panggampangna pikeun mesin, éta waragad efisien, sarta pisan awét. Fittings kuningan Machined anu mindeng dipaké dina hardware éléktronik kusabab geus putus jeung beurat miboga sipat low. Aplikasi machining kuningan tambahan kaasup rékayasa na plumbing & Karya uap sabab fittings kuningan machined boga koéfisién gesekan low jeung sipat tahan korosi tinggi. QIDI understands sadayana industri sarta spésifikasi aplikasi tur standar, naha nu mangrupa urang keur di Premier  bagian kuningan  produsén.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra


Pos waktos: Jul-10-2017
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !