bagian palastik

Pondok Description:

Product name: Custom plastic injection part Material: LLDPE/PP/PE/PU/PA/PVC/ABS etc; Color: Assigned color. Size: Custom size Process: Plastic injection molding Appliance Filed: Auto parts ; Electronic products ; household product ; home appliances ; LED lamp parts ; etc. High quality service: 1     Provide OEM/ODM service 2 Provide professional plastic mold design and manufacturing service 3 Provide plastic injection parts molding/ printing/ painting service 4 Provide plastic part...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk : bagian suntik Adat palastik

    Bahan:  LLDPE / PP / pe / PU / Pa / PVC / ABS jsb;

    Warna:  warna Nangtukeun.

    Ukuran:  ukuranana Adat

    Prosés: suntik molding palastik

    Perkakas Filed: bagean Otomatis; Produk éléktronik; produk rumah tangga; panerapan imah; Bagian lampu LED; jeung sajabana

    kualitas layanan tinggi:

    1     Nyadiakeun OEM / ODM jasa
    2 Nyadiakeun design kapang palastik profésional sarta layanan manufaktur
    3 Nyadiakeun patempatan suntik palastik molding / percetakan / jasa lukisan
    4 Nyadiakeun patempatan palastik jasa assembly
    5 Nyadiakeun palastik jasa bagian pakét
    6 Nyadiakeun Saatos-Penjualan jasa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !