Custom CNC Machining

pabrik urang kudu 10 taun pangalaman machining Adat CNC kami nyadiakeun Precision CNC Machining, CNC panggilingan, Services Ngaktipkeun CNC na Niley ditambahkeun Service. jeung jas low kana volume produksi tinggi bagian machined. A rupa-rupa bahan bisa machined, kaasup stainless steel, aluminium, magnésium, séng, kuningan ...... bisa mantuan konsumén urang di ngarengsekeun nangtang proyék machining CNC ..

Urang nyadiakeun:

 • machining Umum & Multi-sumbu CNC Machining

 • Adat dijieun bagian pikeun industri otomotif; élmu optik; Industri insinyur; Mesin jeung saterusna 

 • kuantitas Leutik sadia

 • Quotation Gancang

 • jasa Majelis

Lamun perlu info ngeunaan CNC Machining, CNC Ngaktipkeun na CNC panggilingan, PLS ngahubungan kami ayeuna!

 

                                 Produk kami

Urang hasil réngsé loba proyek machining CNC pikeun konsumén dina rupa industri.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !