metal Stamping

Pabrik urang kudu 10 taun Metal stamping bagian pangalaman, Di Sadaya-New Stamping, urang ngarancang jeung rancang parabot custom tur maot desain minuhan spésifikasi pasti ngeunaan aplikasi Anjeun. kami nawiskeun kualitas luhur,  logam precision stamping  pikeun patempatan sareng komponenana di loba industri. Utamana panutup aluminium pikeun lampu; nu net logam pikeun drier bulu ......

Urang nyadiakeun:

 • stampings Tunggal atawa stampings kutang

 • stampings Adat logam pikeun industri Lampu; industri otomotif; élmu optik; Mesin jeung saterusna 

 • kuantitas Leutik sadia

 • Quotation Gancang

 • jasa Majelis

Lamun perlu info ngeunaan patempatan stamping custom, PLS ngahubungan kami ayeuna!

                                                 Produk kami

Urang hasil réngsé loba proyek bagian stamping pikeun konsumén dina rupa industri.

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !