Palastik suntik molding

pabrik urang kudu 15 taun Adat palastik pangalaman suntik molding, sarta kami nawarkeun plastik komprehensif bagian layanan manufaktur, ti desain produk, ngembangkeun jeung pabrik alat liwat ka produksi jeung assembly produk rengse. Ieu nyadiakeun 'salah-eureun-warung' keur desain produk na pabrik, nu streamlines prosés lalaki produk anjeun ka pasar.

rakitan-urang leutik atawa gede, ipis atawa kandel, salah molding atanapi sadayana tiasa nawiskeun solusi. kami bisa ngalayanan kaperluan leutik ka konsumén badag. Processing precision direkayasa komponen nepi volume tinggi produk domestik. bahan ieu ngawengku:; ABS; pe; PVC; PP; Pa; PC; PBT; pepet; POM; PMMA; PES; PPS ......

kamampuhan manufaktur kami ngawengku:

• Wangunan kapang Plastik

• Plastik suntik molding
• Plastik suntik gas molding

• Leuwih molding & Selapkeun molding
• purwa

• Desain Produk
• bungkusan & Service Majelis

A rupa-rupa industri kaasup:

• Automotive

 • Barang Consumer

• Industrial

• Konstruksi

• Electronics

• luang

• Médis

Ieu gé giliran pamanggih anjeun kana prestasi. Tujuanana kami geus komitmen pikeun kualitas sarta jasa kalawan harga kalapa.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !