Stamping Bagian

Pondok Description:

Product name: Metal stamping parts Material: Stainless steel ; Aluminum ; Brass ; Steel etc; Surface treatment : Zinc plated; Chrome plated;Anodize;Power coat etc. Size: Custom size Process: Stamping ; bending ; Laser cutting Appliance Filed: Auto parts ; Electronic products ; household product ; home appliances ; LED lamp parts ; etc. High quality service: 1     Provide OEM/ODM service 2 Provide professional stamping mold design and manufacturing service 3 Provide printing/ painting ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk : Metal stamping bagian

    Bahan:  stainless steel; aluminium; Kuningan; Baja jsb;

    Perlakuan beungeut Séng plated; Chrome plated; Anodize; Power jaket jeung sajabana

    Ukuran:  ukuranana Adat

    Prosés: Stamping; ngalipet ; motong laser

    Perkakas Filed: bagean Otomatis; Produk éléktronik; produk rumah tangga; panerapan imah; Bagian lampu LED; jeung sajabana

    kualitas layanan tinggi:

    1     Nyadiakeun OEM / ODM jasa
    2 Nyadiakeun design stamping kapang profésional sarta layanan manufaktur
    3 Nyadiakeun percetakan / jasa lukisan
    4 Nyadiakeun layanan assembly stamping logam bagian
    5 Nyadiakeun stamping logam bagian layanan pakét
    6 Nyadiakeun Saatos-Penjualan jasa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !